Hoe werkt het?

SteunOns.be heeft een hart voor het verenigingsleven. Het team van SteunOns.be werkte dan ook een platform uit dat het verenigingen en vzw’s een pak gemakkelijker én leuker maakt om anno 2020 geld op te halen voor een vooropgesteld (goed) doel.

In slechts 4 stappen kan ook jouw vereniging genieten van welgekomen nieuwe centjes die ongetwijfeld door jullie goed gespendeerd zullen worden.

1. Uitwerken collectie

Samen werken we een collectie merchandising uit, waarvoor jullie de verkoopprijs bepalen. Jullie kennen jullie achterban immers als geen ander en weten wat voor hen werkt, en wat niet.

2. Opzetten online store

Deze merchandising zetten wij voor jullie klaar op een eigen website, geheel aangepast aan jullie vereniging. Voor al deze tools en stappen vragen wij geen investering van jullie, ze zijn dus volledig gratis.

3. Verkopen, verkopen, verkopen

Het verkopen kan nu beginnen! Aan jullie om jullie achterban met trouwe fans aan te spreken. Laat daarbij jullie creativiteit de vrije loop: sociale media, evenementen, nieuwsbrief, flyers, posters, je kan het zo gek niet bedenken of het kan werken. En ook hier helpen wij graag waar we kunnen!

4. Printen en verzenden orders

Zie de centen voor jullie vereniging binnenstromen! Wij zorgen ervoor dat alle orders netjes geprint en verzonden worden. Hiervoor vragen we slechts een klein deel van de winst. Van een win-win gesproken!